Volg alle Belgische en Europese overheidsopdrachten,
met TenderWolf

Overheidsopdrachten: een toegankelijke markt, vol opportuniteiten

De Belgische overheden spenderen elk jaar zowat 60 miljard euro aan werken, leveringen en diensten. Ongeveer 70 procent van dat budget wordt uitgegeven aan goederen en diensten en de overige 30 procent gaat naar investeringen in onroerend goed. De overheden schrijven hiervoor meer dan 20 000 overheidsopdrachten uit. Denk hierbij aan federale, regionale en lokale overheden, maar ook private en semi-private ziekenhuizen, hogescholen en universiteiten, het vrij gesubsidieerd onderwijs en tal van vzw’s uit de zorgsector. 

De Europese overheden publiceren jaarlijks nog veel meer aanbestedingen: namelijk zo’n 460 000 in totaal, goed voor 420 miljard euro.

Of je bedrijf nu klein of groot is, een start-up of reeds lang gevestigd, de publieke sector biedt dus de kans om je omzet te verhogen en bedrijfsactiviteiten een boost te geven. Dankzij een aantal vereenvoudigingen is het bovendien veel gemakkelijker geworden om aan aanbestedingen deel te nemen.

Volg alle aanbestedingen online met TenderWolf

TenderWolf scant elke dag alle nieuwe Belgische en Europese overheidsopdrachten en selecteert de aanbestedingen die relevant zijn voor jouw bedrijf. TenderWolf voert die selectie uit op basis van drie criteria die jij zelf kan instellen: opdrachtcodes (CPV-codes), regiocodes (NUTS-codes), en zoektermen. TenderWolf selecteert enkel aanbestedingen die aan een of meer van deze criteria voldoen. Elke ochtend stuurt TenderWolf een mailtje met een overzicht van de nieuwste selectie die voor jou werd gemaakt. Je kan dan met een klik de geselecteerde aanbestedingen op je persoonlijke online dashboard bekijken. Daar kan je de interessante aanbestedingen verder met tags organiseren, notities toevoegen en meteen alle bestekken en addenda bekijken of downloaden. Er is ook een razendsnelle zoekmachine die je toelaat om al je selecties  te doorzoeken (of zelfs het TenderWolf-archief met historische Belgische en Europese aanbestedingen) .

Probeer TenderWolf gratis, geheel vrijblijvend

Je kan TenderWolf volledig gratis en geheel vrijblijvend proberen voor een periode van 14 dagen. Je hebt hiervoor geen creditcard nodig. Daarna kan je een van de betalende formules kiezen (meer info over de prijsplannen van TenderWolf vind je hier) of opteren voor het plan ‘Free’.

Free is, zoals de naam al zegt, gratis, en zal altijd gratis blijven. Het is een volwaardig product, waarmee je een goed zicht krijgt op de Belgische aanbestedingsmarkt. We durven zelfs stellen dat de Free-versie gebruiksvriendelijker is en beter werkt dan sommige betalende formules van onze concurrenten. Met de betalende abonnementsformules ervaar je nog meer gebruiksgemak en krijg je vooral meer geavanceerde mogelijkheden.

Het TenderWolf team wenst je alvast veel succes op de aanbestedingsmarkt!

 

Vind Belgische overheidsopdrachten online.

 

Je vindt ons ook op Facebook, LinkedIn en Twitter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.